۵۲۲ تاییدیه ایمنی آسانسور در لرستان صادر شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان، مرضیه قنبریان،مدیرکل استاندارد لرستان روز یکشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: در راستای استانداردسازی و اجرای آزمون‌های اولیه و ادواری آسانسور‌ها از ابتدای سال جاری تاکنون، ۳۱۲ تاییدیه گواهی ایمنی در بازرسی‌های اولیه و ۲۱۰ تاییدیه در بازرسی‌های ادواری صادر شده است.

او افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی استاندارد، همه آسانسور‌های کششی نصب شده در کشور مشمول مقررات استاندارد‌های اجباری هستند و این موضوع برای صدور پروانه پایان کار به شهرداری‌ها ابلاغ شده است.

او اظهار داشت: انجام بازرسی‌های آسانسور تنها توسط شرکت‌های تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران صورت می‌گیرد که در این خصوص چهار شرکت در سطح استان لرستان فعالیت می‌کنند.

قنبریان بیان کرد: شهروندان برای اطلاع از وضعیت تاییدیه آسانسور، کد ۱۰ رقمی شناسه ملی نصب شده در کابین را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند و در صورت فقدان تاییدیه، موضوع را از طریق شماره تلفن ۳۳۲۳۸۳۹۳ داخلی ۱۴۳ به اداره کل استاندارد لرستان گزارش دهند.

انتهای پیام/ب