دامداران نسبت به واکسیناسیون دام‌های خود اقدام کنند

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، یارویسی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : با آغاز فصل سرد سال احتمال ابتلا و تلفات ناشی از بیماری تب برفکی در دام بسیار است، بنابراین دامداران باید هر چه سریع‌تر برای تزریق واکسن تب برفکی در دام‌های سبک و سنگین خود اقدام کنند.

او با بیان اینکه تنها راه کنترل بیماری تب برفکی واکسیناسیون می‌باشد، گفت : این بیماری بسیار مسری است و اگر در بین دام‌ها شیوع پیدا کند، درمان ندارد و خسارت فراوانی به همراه دارد.

او با اشاره به اینکه امسال برای اولین بار دامپزشکی موفق به تامین این واکسن نشده است، افزود: دامداران و روستاییانی که دام سبک و سنگین نگهداری می‌کنند برای تهیه این واکسن باید به مراکز مایه کوبی مجاز مراجعه کنند.

 یارویسی ادامه داد: از ابتدای امسال تا کنون ۴۰۰ هزار راس دام در استان کرمانشاه علیه بیماری تب برفکی مایه کوبی شده اند.

انتهای پیام/د