شوخی جالب کشاورزان مصری در اعتراض به افزایش قیمت سیب‌زمینی + فیلم

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، کشاورزان مصری که افزایش قیمت سیب زمینی خسارات زیادی را بر آن‌ها تحمیل کرده بود گونی سیب زمینی را طوری بر روی شانه‌های خود حمل می‌کنند که گویا با یک جسد بی جان در یک مزرعه پرسه می‌زنند و به دلیل خسارت سنگینی که امسال در نتیجه کشت سیب زمینی متحمل شدند، با تاسف آن را دفن می‌کنند. این روشی بود که گروهی از کشاورزان در استان «مینا» انتخاب کردند تا اعتراض خود در خصوص افزایش سرسام آور قیمت سیب زمینی در بازار و قیمت بسیار ناچیز خرید آن از کشاورزان بیان کنند و در شبکه‌های اجتماعی به طور گسترده‌ای در میان کاربران و فعالان منتشر شد.

به گفته عبدالحکیم حسن، یکی از جوانان شرکت کننده در فیلم تشییع جنازه سیب زمینی، کشاورزان مشتاق بودند سناریوی این کلیپ را یک روز قبل از اجرای آن در شبکه‌های اجتماعی قرار دهند.

او افزود: ما ضرر بسیاری متحمل شدیم، زیرا یک تن سیب زمینی به قیمت ۶ هزار پوند (مصر) فروخته می‌شد، اما اکنون به ۶۰۰ پوند کاهش یافته در حالی که قیمت بازار رو به افزایش است و کشاورزان متضرر و سود آن نصیب دلال‌ها می‌شود.

به گفته عبدالحکیم این ویدئو بازتاب بسیاری در شبکه اجتماعی فیسبوک داشته است و مردم روستا از آن استقبال خوبی کردند. به خصوص کشاورزان اجرای این سناریوی طنز آمیخته با اعتراض راضی بودند.


بیشتر بخوانید


به گفته کشاورزان مصری در این استان از هر هتکار زمین کشاورزی مناطق روستایی که به کشت سیب زمینی اختصاص داده می‌شود حدود ۴ الی ۵ تن محصول برداشت می‌شود لذا افزایش قیمت خرید از کشاورز مبلغ قابل توجهی می‌شود که سرمایه مردم برای زندگی و برای کشت‌های بعدی است.

{$sepehr_media_13185114_400_300}

انتهای پیام/