
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، اکبر میغی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست رضوانشهر گفت: ۲ متخلف که با بی رحمی اقدام به کشتن یک قلاده سگ در این شهرستان کرده بودند، به کمک مأموران یگان حفاظت محیط زیست رضوانشهر دستگیر و به تحمل ۷۴ ضربه شلاق محکوم شدند.
او افزود: در آبان ماه امسال در تماسهای مردمی مبنی بر کشته شدن سگی در یکی از شهرکهای این شهرستان توسط ۲ تن از اهالی این منطقه، مأموران یگان حفاظت این شهرستان به منطقه اعزام شدند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست رضوانشهر اظهار داشت: مأموران اقدام به جمع آوری مستندات در مورد متخلف یا متخلفان و نحوه کشته شدن حیوان بی پناه اقدام کردند و پس از تحقیقات محلی ۲ تن از اهالی شهرک ولیعصر این شهرستان به مراجع قضایی معرفی شدند.
میغی با تشکر از دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رضوانشهر و قاضی پرونده تصریح کرد: متخلفان پرونده حیوان آزاری هر یک به تحمل ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم شده اند.
انتهای پیام/ع