رشد سریع کرونا در آمریکا/ رکورد جدید در نیویورک

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری ورلدو مترز، آمریکا همچنان با بیش از ۲۰ میلیون و ۴۴۵ هزار مبتلا به کرونا در جایگاه نخست بیشترین مبتلایان کرونا در جهان قرار دارد.

طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۲۸ هزار و ۴۱۳ تن به این ویروس مبتلا شده اند که نیویورک با بیش از ۱۶ هزار مبتلا رکورد جدیدی را ثبت کرده است.

همچنین در این بازه زمانی ۳ هزار و ۴۳۸ تن بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند که با احتساب آن مجموع جان باختگان کرونا در آمریکا به ۳۵۴ هزار و ۴۱۳ تن رسید. بیش از ۱۲ میلیون و ۱۲۵ هزار آمریکایی نیز بهبود یافته اند.

محدودیت‌های اعمال شده ناشی از شیوع این ویروس تاثیر مخربی بر بازار کار و معیشت مردم آمریکا گذاشته است. کنگره آمریکا به تازگی بسته حمایتی ۹۰۰ میلیارد دلاری را برای کمک به مردم این کشور تصویب کرده است.

پس از آمریکا هند، برزیل، روسیه و فرانسه در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار دارند.

انتهای پیام/