تعیین تکلیف ۹ هزار و ۱۳۷ متقاضی طرح اقدام ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری

نظری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداریبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید نظری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در نشست شورای تامین مسکن گفت: ۹ هزار و ۱۳۷ نفر از متقاضیان مسکن در طرح اقدام ملی در این استان به دلیل تکمیل نشدن فرآیند تقاضا در فرصت تعیین‌شده، از فهرست متقاضیان این طرح حذف می‌شوند.

او افزود: این تعداد از متقاضیان در مهلت تعیین شده برای هر یک از مراحل ثبت تقاضا، همچون بارگذاری مدارک، تکمیل پرونده، مراجعه حضوری و واریز وجه اقدام نکرده‌اند و بر اساس مصوبه شورای تامین مسکن استان از سامانه طرح اقدام ملی حذف می‌شوند تا در فرصت‌های بعدی، امکان نام‌نویسی متقاضیان جدید فراهم شود.


بیشتر بخوانید


نظری اضافه کرد: مرحله چهارم نام‌نویسی از متقاضیان مسکن در طرح اقدام ملی، دی‌ماه امسال آغاز می‌شود.

او بر لزوم همکاری هرچه بیشتر شهرداری‌ها با ستاد اجرایی طرح اقدام ملی مسکن و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای سرعت بخشی به روند اجرای این طرح ملی تأکید کرد و گفت: سهم ۱۰ درصدی شهرداری‌ها قابل‌توجه است و می‌توان پرداخت این سهم را در مراحل بعدی اجرای طرح نیز پیگیری کرد و لازم است برای به نتیجه رسیدن طرح تا پیش از پایان دولت دوازدهم اقدام مؤثرتری انجام شود.

نظری، کمبود زمین در برخی شهر‌های چهارمحال و بختیاری را از مشکلات اجرای طرح اقدام ملی مسکن عنوان کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی برای اعلام اراضی مازاد و یا تغییر کاربری این اراضی در کوتاه‌ترین زمان اقدام کند.

او ادامه داد: به دلیل تامین نشدن زمین مورد نیاز و پایین بودن تعداد متقاضیان مسکن در طرح اقدام ملی، برنامه‌ریزی برای جابه‌جایی و انتقال تقاضا‌های ثبت‌شده در شهر‌های کیان، بلداجی و باباحیدر در دستور کار قرار گرفت و مراحل اجرای ساخت مسکن برای متقاضیان این شهر‌ها به ترتیب در شهر‌های شهرکرد، بروجن و فارسان دنبال می‌شود.

نظری درباره اجرای خدمات زیربنایی همچون آب و فاضلاب، برق و گاز در طرح اقدام ملی مسکن گفت: بر اساس مصوبه شورای تامین مسکن استان، به‌زودی برآورد هزینه‌ها در دستگاه‌های خدمات رسان به‌روزرسانی می‌شود و برای تسهیل امور در این زمینه و پیگیری تامین اعتبار از سازمان ملی زمین و مسکن و اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/ف