بیش از ۴۰۰ مورد گران فروشی در مهاباد گزارش شد

محمد جهین رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد:طی ده ماهه نخست سال جاری بیش از ۴۰۰ مورد گران‌فروشی و سایر تخلفات صنفی به این اداره گزارش شده که برای پیگیری و بررسی در دستور کار بازرسان این اداره قرار گرفته است.

جهین افزود: شهروندان برای مبارزه با پدیده گران فروشی باید در صورت مشاهده هرگونه موردی از تخلف صنفی آن را به اداره صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند.

او گرانی و تورم را با توجه به وضعیت خاص کشور و شرایط تحریم‌ها انکارناپذیر دانست و گفت: گرانی با گران فروشی دو مقوله جداست و مسئولان باید در مقابله با گران فروشی تمام تلاش خود را انجام دهند.

تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی با سامانه ۱۲۴ یا تلفن ۴۲۴۴۹۹۷۴ واحد نظارت و بازرسی اتاق اصناف این شهرستان مراتب را گزارش دهند.

انتهای پیام/ه