جشن تولد صد سالگی پیرترین قهرمان المپیک

به گزارش خبرنگار حوزه ورزشکاران گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اگنس کلتی زن ورزشکار مجارستانی است که دوران زندگی خود را صرف تمرین و فعالیت در حوزه ژیمناستیک هنری کرده و توانست به المپیک راه یابد. او در ژانویه سال ۱۹۲۱ در بوداپست مجارستان متولد شد و پس از گذشت بیش از سی سال از فعالیت ورزشی‌اش، در سال ۱۹۵۸ بازنشسته شد.

کلتی بین سال‌های ۱۹۵۲ تا ۱۹۵۶ در بازی‌های المپیک تابستانی توانست ۱۰ مدال مختلف شامل ۵ مدال طلا، ۳ نقره و ۲ برنز را کسب کند و به قهرمانی شهره در زمان خود تبدیل شود.


بیشتر بخوانید


حالا با فرارسیدن ماه ژانویه ۲۰۲۱ همزمان با جشن تولد ۱۰۰ سالگی اگنس تصویری از او که به عنوان پیرترین قهرمان المپیک جهان شناخته می‌شود، در فضای مجازی منتشر شده و توجه کاربران را به خود جلب کرده است که در ادامه آن را مشاهده می‌کنید:

پیرترین قهرمان المپیک جهان

انتهای پیام/