رایگان شدن آب ۲۳ درصد از مشترکین زنجانی با اجرای طرح آب امید
رایگان شدن آب ۲۳ درصد از مشترکین زنجانی با اجرای طرح آب امید
به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، جزء قاسمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بااشاره به اینکه طرح "آب امید" شامل مشترکین کم مصرف می‌شود، گفت: الگوی مصرف استاندارد برای هر مشترک ۱۵ متر مکعب در ماه می‌باشد، بدین ترتیب مشترکینی که میزان مصرف خود را تا دو سوم کاهش داده و به ۵ متر مکعب برسانند، مشمول طرح آب امید خواهند شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: پیش بینی می شود  بیش از ۴۰ درصد از مشترکین روستایی مشمول اجرای طرح "آب امید" شوند.

او ادامه داد: این طرح با پیشنهاد وزارت نیرو به تصویب هیئت وزیران رسیده و برای اجرا به شرکت‌های آب و فاضلاب استان‌ها ابلاغ شده است.

جزءقاسمی گفت: بر اساس این طرح هزینه آب بهاء مشترکین کم مصرف رایگان محاسبه شده و قبوض آب بهای آنان صفر در نظر گرفته خواهد شد.
 
 
انتهای پیام/م