انجام نظارت بر آزمایشگاه‌های مصالح ساختمانی استان اردبیل

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، فرزاد قلندری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل در جلسه شورای فنی استان گفت: چنانچه رعایت نشدن اصول و ضوابط در این آزمایشگاههای ثابت شود، برخوردهای لازم انجام می شود.

او اظهار کرد: لازم است دستگاههای مربوطه در قالب کمیته مصالح ساختمانی از جمله دفتر فنی و استاندارد به صورت تخصصی از مراکز آزمایشگاهی بازدید کنند.

قلندری بازدید از کارگاههای تولید مصالح را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: مدیران مربوطه در جریان بازدید میدانی نسبت به مشاهده اقدامات انجام گرفته اقدام و تصمیم گیری های لازم در جریان این بازدید ها انجام شود.

او در ادامه بر تسریع در اجرای پل قدس تاکید کرد و خواستار بررسی موانع فنی و اجرایی این پروژه در قالب کمیته های کارشناسی و تخصصی شد.

انتهای پیام/ع