نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ شیراز:
خیرین در شیراز خانه امید می‌سازند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ شیراز گفت: مراحل اجرایی احداث ساختمان خانه سلامت، امید و زندگی به متراژ ۱۳۷ متر مربع واقع در خیابان گلکوب (کارگر) آغاز شد.

او آورده خیر در این پروژه را ۴۱۱ میلیون تومان اعلام و اضافه کرد: شهرداری منطقه دو شیراز نسبت به در اختیار گذاشتن عرصه برای این مکان اقدام کرده است. البته این مرکز پس از احداث برای تحقق اهداف مد نظر در اختیار شهرداری قرار می‌گیرد.

نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ شیراز، مشارکت خیرین در زمینه برآوردن نیاز‌های اجتماعی را ارزشمند توصیف و اضافه کرد: امسال کمک‌های ارزشمند خیرین از آغاز بیماری کرونا تا به امروز در حوزه سلامت و تأمین مایحتاج عمومی بسیار شایسته بوده است.

نویدگویی افزود: این اقدامات خداپسندانه شامل تهیه ماسک، محلول ضد عفونی، کالا‌های منزل، البسه، ارزاق، کارت هدیه بوده و ارزش آن‌ها بیش از ۱۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز خاطرنشان کرد: این کمک‌ها به دست گروه‌های هدف در محله‌های جنوب شهر اعم از بافت تاریخی، سنگ سیاه، کتس بس، حجت‌آباد، شهرک سامان، شهرک سعدی رسانده شده و در بخش دیگر به نهاد‌های دولتی و غیر دولتی خانواده‌های زندانیان و کودکان کار ارائه شده است.

انتهای پیام/