آموزش و پرورش یکی از مهمترین و کلیدی‌ترین دستگاه‌های اجرایی است

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، امراله نوذری فرماندار اندیکا گفت: دستگاه آموزش و پرورش یکی از مهمترین و کلیدی‌ترین دستگاه‌های اجرایی بوده که با قشر عظیمی از انسان‌ها که شخصیتشان در حال شکل گیری است سر و کار دارد و به نوعی آینده نسل‌ها به این دستگاه مرتبط است.

او  بیان داشت: نشست شورای آموزش و پرورش باید با حضور حداکثری و حدود ۶۰ درصد جلسه خود اعضای و ۴۰ درصد بقیه از میان خود معاونان، مدیران، اولیا، مربیان پرورشی و به اقتضای نیاز خود دانش آموزان باشند.

نوذری افزود: آموزش و پرورش متعلق به همه ماست و بر لزوم ارتقای کیفیت، انسجام بخشی و هماهنگی جلسات، آمادگی قبلی جهت حضور در جلسات و مطالبه گری از سوی دستگاه‌های مربوطه و ارتقای کیفیت آموزش و پرورش، فضای آموزشی، تجهیزات، مراقبت از سلامت روان دانش آموزان، رعایت شئونات اسلامی، مدیریت فضای مجازی، ایجاد کمیته تخصصی برای کنکوری‌ها با استفاده از ظرفیت سپاه، کمیته امداد، بهزستی و سایر ادارات مربوطه، جهت پشتیبانی از دانش آموزان برای کسب رتبه‌های برتر و بالا بردن آمار قبولی در کنکور سراسری و … شد.

غضبان حکمت نژاد رئیس آموزش و پرورش اندیکا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  گفت: آموزش و پرورش مهمترین دستگاه تعلیم و تربیت است. چرا که ظرفیت تجلی فکر‌ها و تداوم رسالت پیامبران را منعکس می‌کند و می‌طلبد که زمینه مشارکت همگان جهت پیشبرد و پیشرفت برنامه‌های آموزش و پرورش محسوس و ایفای نقش کنند.   

انتهای پیام/م