مسئول امور باشگاه‌های ورزشی لرستان:
خسارت صد میلیارد تومانی کرونا به باشگاه‌های ورزشی لرستان

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان، علیرضا معتمدی مسئول امور باشگاه‌های ورزشی لرستان گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا و تعطیلی باشگاه‌های ورزشی، باشگاه داران استان حدود ۱۰۰ میلیارد تومان متضرر شدند.

علیرضا معتمدی اظهار داشت: اکنون ۸۵۶ باشگاه ورزشی دارای مجوز در لرستان فعالیت می‌کنند که از این تعداد بیش از ۴۰ درصد را باشگاه‌های بدنسازی تشکیل می‌دهند و رشته‌های همگانی مانند آمادگی جسمانی و ایروبیک بانوان در جایگاه بعدی هستند.

او ادامه داد: علاوه بر این رشته‌های رزمی (کاراته، تکواندو، کیک بوکسینگ، ووشو)، فوتبال، فوتسال، والیبال، کوهنوردی، ژیمناستیک و سوارکاری بیشترین تعداد باشگاه‌ها را در لرستان تشکیل می‌دهند.

مسئول امور باشگاه‌های ورزشی لرستان بیان کرد: باتوجه به وارد شدن خسارت ناشی از کرونا به باشگاه داران در لرستان تسهیلات کرونایی در ۲ مرحله پرداخت شد که ثبت نام مرحله دوم آن از آذرماه آغاز و تا پایان دی ماه ادامه داشت.

معتمدی گفت: ۸۵۰باشگاه ورزشی در لرستان وجود دارد که ۴۸۳ باشگاه ثبت نام اولیه را انجام داده و لیست متقاضیان به وزارت ورزش و پس از آن به وزرات کار ارسال شده است.

او افزود: از تعداد ۴۸۳ باشگاهی که مراحل ثبت نام را انجام داده تعداد ۲۳۰ باشگاه تایید شده است که در این میان تعدادی از باشگاه داران که موفق به تکمیل مدارک خود و یا موفق به ثبت نام نشده اند تا پایان دی ماه می‌توانند در سامانه ثبت نام کنند.

مسئول امور باشگاه‌های ورزشی لرستان ادامه داد: سقف تسهیلات پرداختی به باشگاه داران لرستانی از ۸۰میلیون تومان تا یک میلیارد تومان می‌باشد که بانک‌ها موظف به پرداخت آن می‌باشند.

معتمدی اظهار کرد: ویروس کرونا آسیب‌های غیر قابل جبرانی بر زیر ساخت‌های ورزشی، سلامت جامعه و اشتغال باشگاه داران و مربیان وارد کرده است.

انتهای پیام/ر