افزایش تعداد بستری‌های کرونا در هفته گذشته

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه به روند افزایشی تعداد بستری‌های استان اشاره کرد و گفت : متأسفانه آمار بستری‌ها از ۱۳۰ نفر به ۱۷۰ نفر رسیده و در اگر توصیه‌های بهداشتی رعایت نشود خسارات زیادی ایجاد می‌شود و علاوه بر به خطر افتادن جان مردم، مشکلات معیشتی هم ایجاد می‌شود.

او گفت : در هفته‌های گذشته بار‌ها هشدار دادیم و از مردم خواهش کردیم و تقاضا داشتیم که توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند، زیرا عملاً سیرنزولی متوقف شده و تعداد مبتلایان و بستری‌ها رو به افزایش است.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه گزارش‌های ستاد ملی کرونا احتمال ابتلای کودکان و نوجوانان را در برخی استان‌ها پیش بینی کرده، افزود: این روند جدید در رده‌های سنی پایین علایم داشته و بیمار بستری می‌شود و ساده انگاری شرایط علاوه بر ورود به پیک چهارم سبب افزایش مرگ و میر‌ها مانند کشور‌های اروپایی می‌شود.

بازوند بر لزوم مشارکت بیشتر و همدلی و همراهی گسترده‌تر برای مبارزه با کرونا تأکید کرد و گفت: راه حل اصلی مبارزه با بیماری کرونا در تغییر رفتار مردم و رعایت توصیه‌های بهداشتی است و اگر رعایت نشود مطمئنا محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های کرونایی شامل تردد‌ها و تعطیلی مشاغل را اجرا خواهیم کرد .

انتهای پیام/د