طرز تهیه عسل انجیر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه عسل انجیر آشنا کنیم.

خواص و مزاج عسل انجیر
عسل انجیر دارای مزاج گرم و‌تر است.

ملین و مسهل مناسب برای سردمزاجان است.

برای رشد کودکان مفید و سرشار از آهن است.

برای کلیه‌ها نافع است.

نیکو کننده رنگ رخسار و درمان کننده یبوست و نفخ است.

در بسیاری از مشکلات ریوی و سرفه مفید است.


بیشتر بخوانید

طرز تهیه
مقدار انجیر زرد خشک را در دیگی ریخته و به اندازه کافی به آن آب اضافه نمایید تا روی انجیر‌ها را کاملاً بپوشاند.
با حرارت ملایم بجوشانید و اگر لازم بود باز آب اضافه نمایید تا مواد سفت نشده و انجیر‌ها خوب له شوند.
به مدت یک شب کنار گذاشته و سپس تفاله‌های انجیر را صاف کرده و دوباره حرارت دهید تا غلیظ شده و به قوام عسل برسد.
از این عسل هر ۸ ساعت یک بار به اندازه یک قاشق مرباخوری استفاده گردد.
همچنین می‌توان در دمنوش، مربا یا در تهیه کیک و شیرینی از آن به عنوان شیرین کننده استفاده نمود.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/