امکان انشعاب غیرمجاز برق در مشهد بسیار محدود است
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا کاشی سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: مشهد نخستین شهری است که در آن هفت هزار کیلومتر شبکه سیمی فشار ضعیف جمع آوری و به کابل خودنگهدار تبدیل شده و این نوع کابل عایق شده است و امکان ایجاد انشعاب غیرمجاز در آن وجود ندارد.

او افزود: امکان استفاده از برق غیرمجاز در کابل‌های خودنگهدار بسیار دشوار است و در مشهد سیم مسی در شبکه فشار ضعیف برق وجود ندارد و در تمامی شبکه از کابل خودنگهدار استفاده شده است.

سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق مشهد ادامه داد: اغلب استفاده غیرمجاز از برق مربوط به ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حاشیه مشهد است و گروه‌های بازرسی تمامی منطقه را زیر نظر دارند و موارد استفاده غیرمجاز را گزارش می‌کنند.

کاشی بیان کرد: حدود ۱۷ هزار کیلومتر شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف در مشهد وجود دارد و هزار و ۳۰۰ نقطه کلید اتوماسیون از راه دور بر روی شبکه فشار متوسط نصب شده که قابلیت مانور شبکه از مرکز کنترل دیسپاچینگ برق مشهد را فراهم می‌کند.

او تصریح کرد: استفاده غیرمجاز یا ایجاد انشعاب غیرمجاز بر تعادل بار تاثیر گذاشته و موجب افزایش یا کاهش بار و صدمه رساندن به لوازم برقی منازل می‌شود.
 
انتهای پیام//ف.ک