غایب بودن ۲۰ درصد دانش‌آموزان خراسان رضوی در شبکه شاد

حدود ۲۰ درصد دانش‌آموزان خراسان رضوی عضو شبکه شاد نیستند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قاسمعلی خدابنده مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: این استان دارای یک میلیون و ۳۳۱ هزار دانش آموز است که نام آنان در سامانه ملی سناد ثبت شده است.

او افزود: از این تعداد هویت یک میلیون و ۵۷ هزار دانش آموز در شبکه ملی شاد احراز شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: از میان دانش آموزان احراز هویت شده استان در شبکه شاد به طور میانگین حدود ۹۱۰ هزار نفر پیگیر آموزش‌های مجازی هستند و بقیه به علل مختلف حضور مستمر در این شبکه ندارند.

خدابنده بیان کرد: در تعامل با صدا و سیما برای این گروه در روز‌های شنبه، دوشنبه و چهارشنبه محتوای آموزشی پخش می‌شود و از این طریق زیرپوشش آموزش از راه دور هستند.

او تصریح کرد: تعدادی درس نامه و خودآموز دروس نیز تدوین و در میان این گروه از دانش آموزان توزیع شده که ویژه دانش آموزان ابتدایی است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: چهار سری درس نامه با عنوان قاصدک یک تا چهار بین دانش آموزان دیگر مقاطع نیز توزیع شده و امکان دانلود متن این درس نامه‌ها نیز برای همه فراهم گردیده است تا به این ترتیب خلاء موجود پر شود.
 
انتهای پیام// م.ب