دبیر ستاد مبارزه با کرونا علوم پزشکی لرستان خبر داد؛
ثبت ۱۱۶ ابتلای جدید و فوت یک بیمار کرونایی در لرستان

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان، مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان  گفت: در مجموع ۱۸۱ هزار و ۴۶۸ نمونه مشکوک  به کرونا  نمونه گیری شده است.

کوشکی با بیان اینکه جواب ۱۸۱ هزار و ۱۸۴ نمونه داده شده است، عنوان کرد: تعداد نمونه‌های مثبت کرونا در استان تا کنون ۶۳ هزار و ۴۹۸ مورد بوده است.

او تعداد نمونه‌های منفی را ۱۱۷ هزار و ۶۸۲ مورد بیان کرد و گفت: در مجموع تا کنون یک هزار و ۳۲۱ نفر به علت ابتلای به این بیماری در استان جان خود را از دست داده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تاکید بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی از سوی مردم، گفت: ممکن است خیز مجدد بیماری در راه باشد.

کوشکی بیان کرد: این آمار تا پایان روز ششم بهمن ماه جاری است.

براساس این گزارش، مجموع تعداد ابتلای به کرونا در لرستان تا پایان روز پنجم بهمن ماه ۶۳ هزار و ۳۸۲ مورد و تعداد فوتی‌ها تا این تاریخ یک هزار و ۳۲۰ نفر بوده است.

انتهای پیام/ر