فعالیت استخر‌های شنا آغاز می‌شود

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق اعلام ستاد مقابله با کرونا در ورزش، فعالیت استخر‌های شنا به صورت شیفتی و حداکثر ۲ ساعت در هر شیفت مجاز و برگزاری هر گونه تجمع ممنوع بوده و جمعیت خدمت گیرندگان در مناطق زرد حداکثر ۳۰ نفر و مناطق آبی حداکثر ۵۰ نفر است.

برای انجام نظافت و گندزدایی استخر‌های شنا لازم است بین سانس‌ها نیم ساعت فاصله در نظر گرفته شود و مسئولان بوفه‌ها موظف هستند، پس از هر شیفت، سطوح تماس و وسایل مربوطه را شستشو و گندزدایی کنند، همچنین باید رختکن، دوش و حمام به طور مستمر گندزدایی شود.

در عین حال هنگام گندزدایی و نظافت، سالن‌ها باید خالی از افراد بوده و در‌ها و پنجره‌ها باز گذاشته شوند و جهت تهویه بهتر هواکش نیز روشن باشد و از تِی مخصوص فقط برای گندزدایی مکان‌هایی که امکان آلودگی وجود دارد استفاده شود.

انتهای پیام/