برداشت ۱۰ تا ۱۵ هزار تن سیب زمینی از اراضی قصرشیرین

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، محمودیان مدیر جهاد کشاورزی قصرشیرین گفت : کشت سیب زمینی در این شهرستان از اواخر آذر آغاز شده و تا بهمن ماه ادامه دارد.

او گفت : در مرحله کشت و داشت این محصول برای ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود و در فصل برداشت سیب زمینی نیز میزان اشتغال در هر هکتار به ۵۰۰ نفر در روز می‌رسد.

او با اشاره به اینکه محصول سیب زمینی در این شهرستان از نظر مزه و شکل ظاهری ویژگی‌های ممتازی دارد، افزود: برای کشت سیب زمینی در قصرشیرین بیشتر از سیستم‌های نوین آبیاری بارانی استفاده می‌شود.

محمودیان افزود: امبو، جیلی، برن و آلمرا، آگریا، آریندا و سانته از ارقام محصول سیب زمینی تولید شده در شهرستان قصرشیرین است.

انتهای پیام/د