هر هفته تست کرونا برای مربیان مهدکودک در شهرکرد انجام شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ابراهیم بختیاری‌فر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرکرد گفت: با توجه به اجازه فعالیت مهدکودک‌ها بر اساس مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا، مربیان در صورت فعالیت باید هر هفته نسبت به انجام تست کرونا در مراکز نمونه‌گیری اقدام کنند.

او افزود: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در بانک‌ها از طریق مدیریت آن به شکل جدی پیگیری شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلفی برخورد قانونی انجام می‌شود.


بیشتر بخوانید


بختیاری‌فر با اشاره به فعالیت آموزشگاه‌های خصوصی، اضافه کرد: آموزش و پرورش و مرکز بهداشت بر این مراکز باید نظارت کنند و با آموزشگاه‌های متخلف برخورد لازم صورت می‌گیرد.

او ادامه داد: با توجه به ایام جشن‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به منظور پیشگیری از شیوع کرونا، برپایی هرگونه مراسم و گردهمایی و دعوت برای تجمعات و حضور در مکان‌های خاص ممنوع است.

انتهای پیام/ن