طرز تهیه پلو ضیافت ؛ خوشمزه و لذیذ

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  پلو ضیافت را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
گوشت بدون استخوان و چربی ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
سیر ۲ حبه
زردچوبه ۱ ق چ
ادویه دارچین یک دوم ق چ
ادویه کاری ۳ ق س
رب گوجه فرنگی ۱ ق س
محلول زعفران ۲ ق س
بادام سفید یک دوم پیمانه
کشمش دو سوم تا ۱ پیمانه
کره و روغن مایع به میزان لازم
نمک فلفل به میزان لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های پخت یک کشک بادمجان خوشمزه و گشنیز کباب آذری تا چند مدل قارچ شکم پر و سوخاری + تصاویر


طرز تهیه
مرحله اول برنج را نمک سنگ یا آب نمک خیس کنید.

مرحله دوم گوشت را حبه‌ای شکل برش دهید، پیاز نگینی یا خلال شده را با کره و روغن مایع (به میزان لازم) تاحدی تفت دهید تا نرم و براق شود. سپس سیر پوره شده را اضافه کرده هم بزنید.

اجازه دهید تا طلایی خوشرنگ شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید.

زرد چوبه، ادویه یا دارچین، ۱ قاشق سوپخوری از ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را افزوده هم بزنید. سپس محلول زعفران و آب به (میزان لازم) را اضافه و با رب مخلوط و روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد.

مایه آماده شده فوق را همراه با مابقی ادویه کاری و محلول زعفران لا به لا‌ی برنج آبکش شده قرارد هید. مرحله چهارم پس از طبخ سطح روی آن را با بادم سفین و کشمش تفت داده شده تزیین و سپس سرو نمایید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/