طرز تهیه سس تند سوئدی ؛ خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سس تند سوئدی آشنا کنیم.

مواد لازم:
فلفل قرمز- 7 عدد
آب - یک پیمانه
سرکه سیب - یک قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی - دو عدد متوسط
نمک - یک قاشق چای‌خوری
شکر - یک قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری و کباب چوبی مرغ سوخاری تا رمز و راز‌های تهیه کیک شکلاتی خوشمزه خانگی + تصاویر


طرز نهیه:
۱- برای تهیه سس تند سوئدی ابتدا فلفل‌ها را بشویید و قسمت کلاهک آن را جدا کنید.

۲- سپس دانه‌های فلفل را جدا وفلفل‌ها را ریز خرد کنید و به همراه یک پیمانه آب بگذارید بپزد.

۳- وقتی فلفل‌ها نرم شد، گوجه فرنگی را رنده و به فلفل اضافه کنید.

۴- بعد از گذشت چند دقیقه که گوجه‌ها هم کمی پخته شد، به کمک مخلوط کن، مخلوط گوجه وفلفل را که کمی خنک شده به صورت پوره در آورید.

۵- در صورت تمایل از صافی رد و نمک، شکر و سرکه سیب را به مخلوط گوجه فرنگی و فلفل اضافه کنید وخوب هم بزنید تا مواد ترکیب شود.

۶- سس تند را در ظرف شیشه‌ای در دار مناسب بریزید ودر یخچال نگه دارید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/