فعالیت مراکز گردشگری استان همدان در نوروز از سرگرفته می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی خاکسار، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان اظهار داشت: در سال‌های اخیر استقبال برای ایجاد زیر ساخت‌های گردشگری و تجهیزات افزایش پیدا کرده است.

خاکسار با اشاره به اینکه در نوروز با آغاز فعالیت مجدد مراکز گردشگری امیدواریم بخشی از این ضرر‌ها جبران شود، افزود: در حال حاضر ۱۳ سفره‌خانه سنتی در استان همدان فعال است.

او با بیان اینکه تا پایان سال سه سفره خانه سنتی در استان همدان افتتاح خواهد شد، بیان کرد: با افتتاح سه سفره خانه سنتی تا پایان سال تعداد سفره‌خانه سنتی استان به ۱۶ واحد خواهد رسید.

خاکسار با بیان اینکه سفره‌خانه‌ها بر اساس میانگین افزون بر ۳۰۰میلیارد در گردشگری درآمدزایی دارند، یادآور شد: سالانه یک ونیم میلیون گردشگر در استان همدان حضور پیدا می‌کنند.

انتهای پیام/د