معدن و کارخانه دانه‌بندی منیزیت قلعه بید در تفتان افتتاح شد

داود شهرکی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: معدن و کارخانه دانه بندی منیزیت قلعه بید با حضور رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در شهرستان تفتان این استان با سرمایه گذاری ۲۰۰میلیارد ریالی به بهره‌برداری رسید

او گفت : معدن و کارخانه دانه بندی منیزیت قلعه بید شهرستان تفتان با ذخیره قطعی افزون‌بر ۲ میلیون تن به بهره‌برداری رسید.

او افزود: سرمایه‌گذاری در معدن و واحد دانه بندی منزیت قلعه بید شهرستان تفتان با مشارکت شرکت خارجی هندی انجام پذیرفته است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: هم‌اینک در این معدن و واحددانه بندی برای ۵۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

او ادامه داد: بر اساس گزارشات واصله عملیات اکتشاف حین استخراج در معدن در حال انجام است که بر اساس اطلاعات اولیه ذخیره قطعی معدن خواهد داشت.

شهرکی افزود: هم‌اینک در سیستان و بلوچستان تعداد ۱۶ معدن منیزیت با اشتغال ۱۱۵ نفر فعال است.

انتهای پیام/گ