سناتور ایالت ایلینوی:
فراموش نکنیم اکثریت سنا به محکومیت ترامپ رای داد

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، سناتور ایالت ایلینوی نسبت به رای سنا به تبرئه رئیس جمهور سابق آمریکا از محاکمه ابراز تاسف کرد.

سناتور دیک دربین در پیامی توئیتری خاطرنشان کرد که سنا باید با محکومیت ترامپ صراحتا با خشونت و جلوگیری از انتقال مسالمت آمیز قدرت اعلام مخالفت می‌کرد.

در پیام این سناتور ارشد دموکرات آمده است:‌ ای کاش سنا پیامی صریح ارسال می‌کرد که تحریک خشونت برای روسای جمهور به منظور جلوگیری از انتقال مسالمت آمیز قدرت غیرقابل قبول است. اما نباید فراموش کرد که اکثریت سناتور‌ها - از جمله هفت نفر از حزب رئیس جمهور - به محکومیت او رأی دادند.

پیشتر نیز سناتور الیزابت وارن در این باره گفت دونالد ترامپ گروهی از تروریست‌های داخلی را برای حمله به کنگره ما و لغو انتخابات تحریک کرد. حتی ۷ جمهوریخواه سنا نیز نتوانستند شورش او را نادیده بگیرند.

چهارمین جلسه محاکمه ترامپ شامگاه شنبه با رای به تبرئه او پایان یافت.

انتهای پیام/