کشف محموله داروی قاچاق به ارزش ۷ میلیارد ریال در اروندکنار

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،سروان اصغر بحرینی فرد مسئول روابط عمومی تیپ عملیاتی ۳۹ امام صادق (ع) گفت: محموله داروی قاچاق شامل ۲۷ هزار و ۳۶۵ حبه قرص و ۱۰۰ عدد آمپول صد واحدی به ارزش ۷ میلیارد ریال در مرز اروندکنار کشف و ضبط شد.

او افزود: در راستای ماموریت دفاع مرزی و مبارزه با قاچاق، پایوران تیپ عملیاتی ۳۹ امام صادق (ع) با رصد دقیق اطلاعاتی عملیاتی موفق به کشف و ضبط این محموله دارویی قاچاق و دستگیری یک نفر در این عملیات شدند.

مسئول روابط عمومی تیپ عملیاتی ۳۹ امام صادق (ع)  گفت: این قرص و آمپول‌های های قاچاق از نوع قرص‌های تقویتی و مورد استفاده در عمل‌های زیبایی است.

او ادامه داد: محموله قرص‌ها و آمپول‌های قاچاق کشف شده، قرار بود از استان خوزستان به کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس قاچاق شوند.

انتهای پیام/ د