محکومیت ۲ میلیاردی قاچاقی لوازم یدکی خودرو

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، در خصوص جزئیات پرونده گفت: ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیروی انتظامی با مشکوک شدن به یک دستگاه تریلی در محور کازرون به شیراز، خودروی مذکور را متوقف کردند.

غلامرضا سالاری افزود: مامورین طی بازرسی از تریلی، تعداد زیادی لوزام یدکی خارجی را کشف و با توجه به اینکه بار مکشوفه فاقد هرگونه اسناد مثبته گمرکی بود، محموله توقیف و پرونده‌ای جهت بررسی موضوع در تعزیرات حکومتی استان تشکیل شد.

سالاری با اشاره به بازداشت یک نفر در این رابطه ادامه داد: فرد بازداشت شده طی بازجویی‌های اولیه صراحتا اعتراف کرد که محموله مکشوفه قاچاق بوده و از بندر گناوه بارگیری و به مقصد شیراز در حال حمل بوده که توسط ماموران شناسایی و توقیف شده است.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس از تکمیل تحقیقات و محرز شدن تخلف قاچاق در این پرونده خبر داد و اضافه کرد: نهایتا با توجه به ارزش بار مکشوفه و گزارش ماموران، شعبه رسیدگی کننده حکم به ضبط محموله مکشوفه و جریمه ۲ میلیارد و سیصد میلیون ریالی متهم صادر کرد.

انتهای پیام/