محمدبیگی در تذکر شفاهی:
چرا داروی ضدکرونای ایرانی در ناصرخسرو بیش از ۳ میلیون تومان فروخته می‌شود؟

به گزارش خبرنگار  مجلس گروه  سیاسی  باشگاه  خبرنگاران  جوان، فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی اظهار کرد: ضعف در حمایت از تولید دارو‌های ضدکرونای ایرانی و اطاله وقت در برگزاری جلسات کمیته علمی ستاد ملی کرونا برای بررسی ورود دارو‌های ضدکرونای جدید ایرانی در چرخه تولید انبوه و توزیع آن در سراسر کشور برای ما سوال شده است.

وی افزود: چرا زمانی که دانشمند جوان قزوینی موفق به کشف داروی ضدکرونا شده که ۱۰۰ سال گذشته هم داروی ضدانگل بوده و سابقه دارویی دارد و اکنون به همت ستاده اجرایی فرمان امام و شرکت البرز دارو تولید انبوه شده، این دارو دپو می‌شود؟

محمد بیگی متذکر شد:  ۴ عدد داروی ضد کرونا در ناصرخسرو به قیمت ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود، در حالی که داروی تولیدی ما با قیمت ۳۰ هزار تومان قابل دسترسی برای مردم است. آیا امکان نفوذ برای ادامه واردات نوع خارجی آن مانع برگزاری جلسات ستاد ملی کرونا در کمیته علمی می‌شود؟

انتهای پیام/