تشدید نظارت‌های بهداشتی بر واحد‌های صنفی در شاهرود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حسین کریمی بازرس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در بازرسی از واحد‌های صنفی، عرضه مواد غذایی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای دستورالعمل‌های بهداشتی مانند زدن ماسک توسط فروشنده، عرضه مواد غذایی فله با پوشش، رعایت فاصله فیزیکی مشتریان و عدم تجمع بیش از حد، وجود مواد ضدعفونی کننده در واحد صنفی و ضدعفونی کردن واحد صنفی بررسی می‌شود.

کریمی افزود: در صورت رعایت نشدن دستورالعمل‌های بهداشتی در واحد‌های صنفی اخظاریه صادر و پرونده به مراجع قضایی ارسال می‌شود.

انتهای پیام/ح