اجرای عملیات واکسیناسیون تب برفکی دامی در کردستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان گفت: از زمان آغاز مرحله زمستانه طرح واکسیناسیون تب برفکی دامی در دهه مبارکه فجر سال جاری تاکنون ۷۱ درصد پیشرفت فیزیکی در واکسیناسیون دام سنگین و ۷۰ درصد در دام سبک داشته ایم که با توجه به گذشت ۱۶ روز کاری رقم قابل توجهی است .

او با بیان اینکه عملیات سراسری واکسیناسیون تب برفکی در دام‌های سبک و سنگین به صورت کاملاً رایگان در مناطق روستایی، پر خطر و مرزی در حال انجام است،افزود: تاکنون بیش از ۴۰ هزار و ۱۷۴ راس دام سنگین با مراجعه به ۵۳۹ واحد اپیدمیولوژیک و تعداد ۸۴۸ هزار و ۸۷۰ راس دام سبک با مراجعه به ۵۸۲ واحد اپیدمیولوژیک علیه بیماری تب برفکی واکسینه شده است.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان بیان کرد:بازرسان ستادی  اداره کل دامپزشکی استان تا روز ۳۰ بهمن سال جاری با انجام ۳۷ مورد بازرسی، از ۲۰۲ روستا بازدید کردندکه تعداد ۵۴ روستا در حین عملیات واکسیناسیون و تعداد ۱۴۸ روستا پس از واکسیناسیون مورد بازرسی قرار گرفته است.

گفتنی است ؛عملیات سراسری واکسیناسیون تب برفکی در دام‌های سبک و سنگین از ۱۲ بهمن سال جاری آغاز شده و تا ۱۲ اسفند به مدت ۲۵ روز کاری  ادامه دارد.

انتهای پیام/م