شهردار مشهد:
دستاورد‌های همکاری شهرداری مشهد و سپاه بی‌نظیر است
دستاورد‌های همکاری شهرداری مشهد و سپاه بی‌نظیر است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدرضا کلائی شهردار مشهد در مراسم رونمایی و بهره‌برداری از پروژه عمرانی اقتصاد مقاومتی در حاشیه شهر مشهد گفت: مراسم امروز بیش از یک مراسم رونمایی، مراسم معرفی یک الگوی موفق است. این رونمایی‌ها بازگشت به آرمان‌های امام (ره) و منویات رهبری است.

او افزود: دستاورد‌های همکاری با سپاه بی نظیر است. توجه به معتادین متجاهر وظیفه شهرداری و سپاه نیست، اما با کمک هم در حال اجرای فرامین مقام معظم رهبری هستیم.

شهردار مشهد ادامه داد: سپاه اراضی را که قابلیت اقدامات فرهنگی دارد در اختیار مردم قرار می‌دهد که این اتفاق در محله اسماعیل‌آباد رخ داده است.
 

بیشتر بخوانید


کلائی بیان کرد: در برخی از پروژه‌ها تا پنج برابر هدف را برآورده کرده‌ایم. متروی مشهد پنج هزار میلیارد تومان قرارداد با قرارگاه خاتم‌الانبیاء دارد.

او تصریح کرد: در کل بیش از هفت هزار میلیارد تومان قرار داد در پروژه‌هایی مانند تقاطع ۴سطحی آزادگان با این قرارگاه داریم.
 
انتهای پیام//ف.ش