ارسال ۳۳۵ اثر در ۱۰ قالب برای حضور به دبیرخانه جشنواره استانی ابوذر

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،محمدهادی صحرایی مسئول بسیج رسانه استان کرمانشاه و دبیر چهارمین جشنواره استانی ابوذر با بیان اینکه در جشنواره امسال با موضوع محور شدن به دنبال حرفه‌ای کردن رسانه بودیم، گفت : در این جشنواره کف نمره برای آثار انتخاب کردیم و در برخی از رشته‌ها به نفر اول و دوم جایزه ندادیم.

او با اشاره به اینکه فراخوان و دریافت آثار از آذر ماه تا بهمن ماه انجام شد، گفت : این جشنواره توسط سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، صدا و سیمای مرکز کرمانشاه و شبکه توسعه اجتماعی رسالت برگزار شد.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه افزود: برگزاری چنین جشنواره‌هایی ارتقای کمی و کیفی رسانه‌های استان کرمانشاه در تراز انقلاب اسلامی را به همراه دارد .

انتهای پیام/د