طرز تهیه شیرینی کنجدی ویژه عید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی کنجدی آشنا کنیم.

مواد لازم

پودر گردو و بادام: (به میزان لازم)
آرد نخودچی: (در صورت تمایل)
عسل: (یک پیمانه)
پودر کنجد: (به میزان لازم)
پودر نارگیل: (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

عسل را مقداری گرم کرده و پودر کنجد و پودر نارگیل را به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر تقریباً سفتی حاصل شود.

در صورت تمایل می‌توان پودر بادام و گردو را نیز اضافه کرد.

اگر مواد هنوز شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه می‌کنیم.

کف سینی را مقداری چرب کرده و مواد را ته آن پهن کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده تا تقریباً سفت شود.

سپس به شکل دلخواه برش زده و روی آن را با کنجد و خلال پسته یا بادام تزئین کنید و بعد به مدت ۱ ساعت درون یخچال می‌گذاریم.

بعد از یک ساعت مواد از سینی جدا خواهند شد.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/