طرز تهیه کباب بلدرچین

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  کباب بلدرچین آشنا کنیم.

مواد لازم:

بلدرچین: ۸ عدد
کره آب شده:۵۰ گرم
خامه:۱/۲ پیمانه
روغن زیتون:۱/۴ پیمانه
زعفران آب شده:۱ قاشق سوپخوری
آبلیمو: نصف پیمانه
نمک و فلفل:به میزان لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

بلدرچین‌ها را خوب بشویید و بعد از اینکه آب آن رفت، آن را به دو قسمت از بالا به پایین تقسیم کنید.
خامه را هم بزنید و با روغن زیتون، آبلیمو، زعفران و نمک و فلفل با هم مخلوط کنید.
سپس تکه‌های بلدرچین را در سس آماده شده، بخوابانید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
پس از سپری شدن زمان استراحت بلدرچین‌ها، آن‌ها را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.
در حین کباب شدن بلدرچین‌ها، کره را با قلمو روی بلدرچین‌ها بکشید.
گوشت بلدرچین زود پخته میشود و نباید آن را زیاد روی آتش نگه دارید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/