کد خبر: ۷۶۸۳۷۵۳
تاریخ: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب اسلامی به زلزله زدگان سی سختی
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن با سفر به شهر زلزله زده سی‌سخت از نزدیک مشکلات مردم را بررسی کرد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،  روحانی‌نژاد نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب همراه کلانتری استاندار با حضور در بین مردم زلزله زده شهر سی‌سخت و بازدید از چادر‌های برپا شده پای درد دل مردم شهر سی‌سخت نشست.

روحانی نژاد نماینده   ولی فقیه در بنیاد مسکن گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که سلام من را به تک تک مردم شهر زلزله زده سی سخت برسانید. کار بگونه‌ای تدبیر شود که در حداقل زمان مردم بتوانند خانه هایشان را بسازند و به زندگی عادی برگردند.

او  اظهار داشت: مسئولان بر نحوه ساخت و ساز و مقاوم‌سازی منازل دقت بیشتری داشته باشند تا شاهد تکرار چنین حوادثی نباشیم و به گونه‌ای عمل کنند که حقی از کسی ضایع نشود.   

این مقام مسئول گفت: امیدوارم دستگاه‌های مربوطه پیرو صحبت‌های  شهردار شهر سی‌سخت برای حفظ بافت آسیب ندیده طوری عمل کنند که در سفر بعدی پیکره شهر و مبلمان بسیار زیبا از این شهر را مشاهده کنیم، البته با حفظ قوانین و مقررات و عدالت.

انتهای پیام/س