ضرورت ترویج حفاظت از روحیه انقلابی در برابر فرسایش معنوی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علیرضا آشناگر استاندار سمنان در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت  ابراز داشت: توسعه یک فرهنگ با تجلیل متفاوت است، اما مسوولان بیشتر به سمت تجلیل پیش می‌روند.

او با تاکید بر اینکه شاخص‌های مورد توجه شهدا، تعیین و احصاء شود، بیان کرد: شهدا حاضر و ناظر در جامعه هستند و ما نیز باید بدنبال شناسایی شاخص‌های ارزشی باشیم که مورد توجه شهدا قرار گرفته است.

آشناگر تصریح کرد: فرهنگ شهادت باید به نسل‌های آینده منعکس شود، چرا که آنان تشنه الگوگیری و آموختن معارف نهفته در این فرهنگ هستند.

او یادآور شد: برنامه‌هایی هم، چون تجلیل نباید موضوع کار جلسات شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت باشد، بلکه در این جلسات باید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دنبال شود و تجلیل به وسیله دستگاه‌های مختلف به انجام می‌رسد.

استاندار سمنان تاکید کرد: فرهنگ شهادت و ایثار باید به صورت عملی در جامعه ترویج شود و اگر عامل به حرف خود نباشیم، اثرگذاری کلام کم می‌شود.

او ادامه داد: یکی از خصلت‌های شهدا و خانواده‌های آنان، توکل به خدا است و هیچ ایثارگری یافت نمی‌شود که جز خدا از کسی توقع داشته باشد.

استاندار سمنان با بیان اینکه خدمت به مردم به عنوان یک اقدامات ارزشمند باید توسعه یابد، افزود: باید به دنبال شناخت مشکلات مردم و گره‌گشایی از آن‌ها باشیم.

او اظهار داشت: نسبت به توسعه و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه غفلت شده و باید فرهنگ ایثار و شهادت در گام اول در وجود افراد و سپس در جامعه نهادینه شود.

به گفته آشناگر کم‌رنگ شدن فرهنگ ایثار و شهادت آسیب جدی جامعه محسوب می‌شود و اگر روحیه ایثارگری از بین برود، قطعاً سستی و رخوت در جامعه ایجاد خواهد شد که نه تنها در حل مسائل خود دچار مشکل می‌شویم بلکه شاهد اثرگذاری جدی آن در جامعه نیز خواهیم بود.

انتهای پیام/ح