دستور پخت حلوا سلیجه مقوی و خوشمزه؛ حلوی محلی مردم دلیجان

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب شما را با دستور پخت حلوای سلیجه حلوی محلی مردم دلیجان آشنا میکنیم، شما میتوانید از این حلوای مقوی به عنوان شیرینی در مجالس و مهمانی‌ها استفاده کنید.

مواد لازم:

شیره انگور: یک کیلو
شکر: ۲۵۰ گرم
آرد: به مقدار لازم
کنجد سفید: ۲۵۰ گرم
گردو خرد شده: ۵۰۰ گرم
شاهدانه: ۲۵۰ گرم
آب: به مقدار لازم
دارچین: یک قاشق غذا خوری

دستور پخت حلوای مقوی دلیجانی

شیره انگور و آب شکر را کمی می‌جوشانید
و سپس کنجد و گردو و دارچین و شاهدانه و آرد را کمی تفت می‌دهیم
و آن را به شیره انگور کم کم اضافه می‌کنیم.
مرتب هم میزنیم تا خوب باهم قاطی شود
و بعد آن را که مانند خمیر نانوایی سفت شده، روی پارچه یا سینی بزرگ ریخته و ورز میدهیم.
در آخر رول می‌کنیم و با چاقو میبریم.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/