بررسی چگونگی انجام طرح‌های پژوهشی در منطقه کرائی

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بهروز نجاتی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شوشتر گفت: در نشستی که با معتمدی، رئیس دانشکده کشاورزی و خدارحم پور، مدیر گروه گیاهان گرمسیری دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار شد چگونگی انجام طرح‌های پژوهشی در منطقه حفاظت شده کرائی مورد بررسی و ضمن انجام توافقات همکاری دوجانبه بر پتانسیل انجام تحقیقات در حوزه‌های محیط زیست، پوشش‌های گیاهی و تنوع زیستی منحصر فرد موجود در منطقه حفاظت شده کرائی تصمیماتی اتخاذ شد.

او با تأکید بر ضرورت بهره گیری از دانش و اطلاعات و ظرفیت‌های پژوهشی دانشگاه و زمینه‌های گسترده تحقیقات در علوم زیست محیطی و تنوع زیستی، افزود: آمادگی پذیرش و هرگونه همکاری با محققان و دانشجویان و اجرای برنامه‌های مشترک علمی و پژوهشی وجود دارد.

منطقه حفاظت شده کرائی با وسعت بالغ بر ۶٠ هزار هکتار در ٣۵ کیلومتری جنوب شرقی شوشتر واقع شده و علاوه بر اهمیت زیستگاهی، اکولوژیکی و تنوع زیستی منحصر به فرد، مهمترین زیستگاه قوچ و میش یا گوسفند وحشی در استان خوزستان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/م