پنه بامیه + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پنه بامیه را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
روغن مایع...... ۱ قاشق سوپخوری

پیاز خلالی کرده .... ۱ عدد

سیر له کرده....۱ حبه

گوجه‌فرنگی پوره کرده......۴ عدد متوسط

رب گوجه‌فرنگی......۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل ...... به میزان لازم

پاپریکا...... ۱ قاشق چایخوری

اُرگانو ..... ۱ قاشق چایخوری

شکر.... ۱ قاشق چایخوری

بامیه‌ی ریز..... ۲۰۰ گرم

ماکارونی شکل‌دار..... ۲۰۰ گرم

روش‌تهیه

ابتدا در تابه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آن‌گاه سیر و پوره‌ی گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل، پاپریکا، اُرگانو و شکر را اضافه کنید و ۵ دقیقه سس را بپزید. سپس بامیه را به آن بیفزائید و صبر کنید تا بامیه بپزد. حالا ماکارونی را در آب جوش و نمک بپزید و بعد در آبکش بریزید. اکنون ماکارونی را با سس و بامیه مخلوط نمائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و رویش اُرگانو بپاشید.

خواص پاپریکا

پاپریکا یا فلفل دلمه‌ای منبع خوبی از ویتامین C است مصرف مرتب فلفل

دلمه ای‌در رژیم غذایی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.

منبع: شور  و شیرین 

انتهای پیام/