توزیع رایگان بیش از ۱۰۰ هزار نهال صنوبر در شازند

محمدی رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شازند  در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: در طول هفته منابع طبیعی با استقبال خوب مردم تعداد بیش از ۱۰۰ هزار اصله صنوبر جهت توسعه زراعت چوب به صورت رایگان در این شهرستان توزیع شد.

محمدی افزود: همچنین جهت توسعه فضای سبز شهری و روستایی بیش از ۱۸ هزار اصله نهال درختان مقاوم به کم آبی بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان توزیع شده است.

او اضافه کرد: همچنین توسعه جنگلکاری در محدوده ذخیره گاه بلوط سرسختی به مساحت ۵۵۰ هکتار، کمربند سبز در محدوده شهر شازند و دوراهی با همت صنایع مستقر در مسیر در حال انجام هست که سطحی حدود ۱۳ هکتار به فضای سبز شهرستان اضافه خواهد کرد.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شازند بیان کرد: شهرستان شازند دارای پتانسیل بسیار بالایی جهت توسعه فضای سبز و پوشش گیاهی بوده و در همین راستا هم در اداره منابع طبیعی اقدامات بسیار خوبی انجام شده و با کاشت و نگهداری از کل نهال‌های توزیع شده در این هفته بیش از ۱۰۰ هکتار دیگر به فضای سبز شهرستان اضافه خواهد شد.

انتهای پیام / ج