آغاز توزیع گوشت قرمز و مرغ منجمد در کرمانشاه

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شهریار قاسمی مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه گفت : مرغ منجمد با قیمت هر کیلوگرم ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان و گوشت منجمد گوساله که شامل گوشت سردست و نرمه است هم با قیمت هر کیلوگرم ۸۰ هزار تومان به دست مصرف کنندگان خواهد رسید.

او با بیان اینکه گوشت قرمز و مرغ منجمد با نرخ‌های مصوب دولتی در تمامی شهرستان‌های استان عرضه خواهد شد، گفت : این اقلام در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ در دسترس مردم استان قرار می‌گیرد.

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه با بیان اینکه به اندازه کافی مرغ منجمد و گوشت گوساله منجمد در سردخانه‌های استان موجود است، افزود: هیچ کمبودی برای عرضه گوشت و مرغ منجمد در استان نداریم و تا هر زمانی که ستاد تنظیم بازار اعلام کند، عرضه ادامه خواهد داشت.

قاسمی ادامه داد: قطعا تا پایان تعطیلات نوروز عرضه گوشت و مرغ منجمد را ادامه خواهیم داد .

انتهای پیام/د