مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام :
طی ١٧ کیلومتر دیگر از بستر رودخانه سیمره برای یافتن راننده مفقود شده/ وضعیت راننده همچنان نامشخص است

علی اصغر علی اکبری مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ گفت: امروز و در پنجمین روز عملیات جستجو برای یافتن راننده مفقود شده ، نجاتگران هلال احمر از روستای فرخینوند به طول ۱۷ کیلومتر تا روستای کمول رستم بیگی ، حاشیه رودخانه سیمره را جستجو و پیمایش کردند.

او ادامه داد: در پنجمین روز عملیات برای یافتن راننده مفقود شده ، تیم امداد و نجات شهرستان ایلام و تیم واکنش سریع ، عملیات جستجو را انجام دادند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام مطرح کرد: در این عملیات که از صبح امروز آغاز شد تمامی مناطق و محل‌هایی که امکان وجود فرد مفقود شده را داشت مورد جستجو و ارزیابی قرار گرفت.

او بیان کرد: با وجود جستجوی فراوان نیرو‌های هلال احمر و نیرو‌های مردمی ، متاسفانه تاکنون تلاش‌ها برای یافتن فرد مفقودی بی نتیجه مانده است.

علی اکبری اظهار کرد: عملیات جستجو برای یافتن راننده مفقود شده توسط نجاتگران هلال احمر و نیرو‌های مردمی همچنان ادامه دارد.

پنج روز پیش ، یک دستگاه خودروی سواری پژو در حاشیه رودخانه سیمره شهرستان هلیلان ، پس از انحراف و واژگونی ، متوقف شده و بدنبال آن راننده خودرو مفقود می شود .

انتهای پیام/ ن