اخباری مجددا سرمربی ماشین سازی شد

به گزارش  گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تمرین امروز ماشین سازان امروز ظهر با حضور مهدی پاشازاده برگزار شده و پس از پایان این تمرین، پاشازاده با حضور در باشگاه ماشین سازی جلسه‌ای با حامد نجفی، مدیرعامل این باشگاه برگزار کرد و خواستار قطع همکاری شد.

اعضای هئیت مدیره با تشکیل جلسه‌ای بعد از گفت‌وگو با مهدی پاشازاده با جدایی وی موافقت کرده و با سرمربی این تیم به صورت توافقی قطع همکاری شد.

در همین جلسه با در نظر گرفتن شرایط موجود و شناخت محمد‌سعید اخباری از تیم و با توجه به این که او قبل از حضور پاشازاده نیز مسئولیت فنی تیم را بر عهده داشته است، به عنوان سرمربی تیم فوتبال ماشین سازی تبریز انتخاب و معرفی شد.

باشگاه ماشین سازی از زحمات مهدی پاشازاده تقدیر و قدردانی کرده است و برای او در ادامه فعالیت حرفه‌ای آرزوی موفقیت می‌کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/