کمک ۸۰ میلیارد ریالی خیران برای مقابله با کرونا در مهاباد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، بهاء الدین حسینی مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا ویروس در این شهرستان تاکنون ۸۰ میلیارد ریال به حوزه سلامت مهاباد به منظور خرید تجهیزات و ملزومات پزشکی اهدا شده است.

حسینی با بیان اینکه خیران بازوان توانمند مدیران سلامت هستند، افزود: سعی و تلاش همه مسئولان این شهرستان و دستگاه‌های اجرایی، کنترل این ویروس و جلوگیری از شیوع آن است که به‌صورت شبانه‌روزی و با تمام توان در حال اجراست.


بیشتر بخوانید


او خاطرنشان کرد: از نقش رسانه‌ها، سمن‌ها، به خصوص خیرین شهرستان، کارخانجات و شرکت‌هایی که برای مقابله با کرونا در نقش داشتند تشکر می‌نمایم و امیدوارم این عزیزان همچون گذشته یاری رسان شبکه بهداشت و درمان مهاباد در ادامه مسیر مقابله با بیماری کرونا باشند.

انتهای پیام/ج