کمک بیش از یک میلیارد ریالی به دانش آموزان بی بضاعت استان قزوین

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، محمد سرباز رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان گفت:  پویش تقسیم شادی در سراسر کشور برای کمک به دانش آموزان کم‌بضاعت اجرا و در استان قزوین نیز این پویش با عنوان قطره‌های مهربانی در مدارس، مساجد فعال شهید بهنام محمدی و حوزه‌های مقاومت بسیج دانش‌آموزی برگزار شد.

وی گفت: با اجرای این پویش، بیش از هزار بسته معیشتی نقدی و غیر نقدی در قالب‌های لوازم التحریر، لباس، بسته ارزاق، کارت هدیه و تعدادی گوشی هوشمند برای دانش آموزان کم‌بضاعت توسط دانش آموزان و والدین و به همت حوزه‌های مقاومت بسیج دانش آموزی در سراسر استان تهیه شد.

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان ادامه داد: در ادامه این طرح یک چک یک میلیار ریالی برای پویش تقسیم شادی توسط مسئولین سازمان بسیج دانش آموزی، بسیج فرهنگیان و معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان به جانشین سپاه استان اهدا شد.

سرباز گفت: هدف از اجرا این طرح ترویج فرهنگ مواسات و کمک‌های مومنانه در بین دانش‌اموزان بود.

انتهای پیام/