هشدار سطح نارنجی وزش باد شدید در نیمه غربی و نواحی شمالی استان کرمانشاه

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، جلیل بالایی سرپرست مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: فعالیت سامانه  از فردا (سه شنبه ۳ فروردین) تا روز پنج شنبه صبح ادامه دارد، در غرب استان و در سرپل ذهاب، قصرشیرین، گیلانغرب و ازگله و سومار و سایر شهرستان‌ها شامل پاوه، جوانرود، روانسر، ثلاث باباجانی و سنقر کلیایی سبب وزش باد شدید و احتمالا گرد و خاک محلی می‌شود.

او بیان کرد: فعالیت این موج ناپایدار در منطقه احتمالاً سبب کاهش دید، شکستن درختان و خسارت به تابلو‌های تبلیغاتی، سازه‌های بلند، گلخانه ها، داربست‌ها و دکل‌ها می‌شود.

بالایی ادامه داد:همچنین توصیه می‌شود همشهریان از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند و استحکام سازه‌های گلخانه ای، داربستی، تابلو‌های تبلیغاتی و دکل‌ها را مدنظر قرار دهند صعود به ارتفاعات نیز به دلیل هوای غبارآلود توصیه نمی‌شود.

او گفت: لازم است دستگاه‌های خدمات رسان ضمن آماده باش و اتخاذ تدابیر و اقدامات فوری در کاهش خطر، امکانات و تجهیزات را در مناطق داشته و در صورت نیاز حضور میدانی و موثر داشته باشند.
انتهای پیام/ز