شناسایی شکارچیان متخلف در منطقه شکار ممنوع چاه نفت

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رئیس اداره حفاظت محیط زیست داراب گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان موفق به کشف و ضبط یک راس پازن، یک راس بز و یک راس بزغاله کوهی از شکارچیان غیر مجاز در منطقه شکار ممنوع چاه نفت شدند.

وثوقی با اعلام این خبر بیان کرد: ماموران یگان این شهرستان در روز یکم فروردین حین گشت و کنترل منطقه شکار ممنوع چاه نفت، به سه نفر شکارچی با دو دستگاه موتورسیکلت برخورد کرده که متخلفین به محض مشاهده ماموران اقدام به فرار کردند.

او افزود: با توجه به وضعیت کوهستانی بودن منطقه متخلفین به سرعت از محل متواری شدند و از آن‌ها لاشه یک راس پازن یک راس بز و یک راس بزغاله کشف شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست داراب خاطرنشان کرد: متخلفین شناسایی شده و پرونده به منظور سیر مراحل قانونی به مرجع ذیصلاح قضایی تحویل داده شدند.

انتهای پیام/