وضعیت کرونا در شهر‌های فارس بحرانی‌تر شد/ زنگ خطر جدی کووید ۱۹ به صدا در آمد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دکتر سید روح اله حسینی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با حضور در استودیو سلامت دانشگاه و اعلام آخرین آمار‌های مربوط به کروناویروس در استان فارس اظهار کرد: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، ۶۸۷ هزار و ۳۳۴ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۱۸۵ هزار و ۱۲ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

او ادامه داد: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۵۸ هزار و ۳۸۸مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد پنج هزار و ۱۶۱ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۱۹۰ هزار و ۱۷۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستان‌های استان بستری هستند را نیز ۷۲۸ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، ۱۱۴ بیمار به علت وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

دکتر حسینی ادامه داد: متاسفانه طی ۴ روز گذشته در استان ۲۰ هم استانی دیگر در اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به سه هزار و ۳۶۸ نفر رسیده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز همچنین از بهبودی ۱۷۸ هزار و ۴۳۱ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

او با اشاره به افزایش موارد بستری و جان باختن بیماران کووید ۱۹ در استان، این را به منزله به صدا درآمدن زنگ خطری جدی در استان دانست و گفت: با تغییر رنگ سه شهرستان ارسنجان، داراب و زرین دشت به قرمز و دو شهرستان مرودشت و ممسنی به نارنجی، این هشدار جدی‌تر شده است.

دکتر حسینی پایبندی جدی به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و پرهیز از ساده انگاری در شرایط کنونی را بسیار مهم خواند و از عموم مردم خواست تا با رعایت بهداشت، حافظ جان خود و عزیزانمان باشیم.

انتهای پیام/