رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا خبرداد:
کشف ۱۰۰۰ تن انواع مواد مخدر در سراسر کشور

سردار مجید کریمی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در حاشیه سرکشی به استان مرکزی در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،   گفت: در سال ۱۳۹۹ پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موفق شدند بالغ بر هزار تن انواع مواد مخدر را کشف و از ورود به بازار مصرف جلوگیری کنند و این بلیه را تا حد ممکن کنترل کردیم.

سردار کریمی افزود: کار پلیس تعطیل بردار نیست و در ایامی که مردم در کنار خانواده هایشان هستند و حتی در این روز‌ها که کرونا مشکلات زیادی را برای جامعه به وجود آورده همکاران من در سطح کشور و حتی استان دارند در حال فعالیتند.

او اضافه کرد: ماموران پلیس تلاش می‌کنند تا اقدامات خودشان را برای مقابله با جرایم مختلف به ویژه مبارزه با مواد مخدر داشته باشند تا محیط امن و آرامی را برای مردم عزیز فراهم کنند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا بیان کرد: در حوزه مواد مخدر با مسائل و مشکلاتی مواجه هستیم و ضرورت همکاری کلیه دستگاه‌ها و نهاد‌ها با پلیس احساس میشود که باید بیش از پیش فعال باشند.

او ادامه داد: در حوزه جمع‌آوری معتادان به محض اینکه شرایط و امکانات لازم برای نگهداری افراد معتاد برای پلیس فراهم شود این امکان وجود دارد که پلیس ظرف کمتر از ۴۸ ساعت معتادان را جمع‌آوری کند و در اختیار مراکز نگهداری قرار دهد.

سردار کریمی اظهار کرد: در حوزه جمع‌آوری معتادان تقریبا جامعه هدف خودمان را شناسایی کردیم، تعداد معتادان را میدانیم و همکاران من در استان مرکزی محل‌ها و پاتق‌ها را شناسایی کرده اند.

او تاکید کرد: فقط باید همکاران دستگاه‌های دیگر لطف کنند مراکز نگهداری را مهیا کنند تا انشاءالله بتوانیم معتادان را جمع آوری کنیم و محیط را پاک و امن کنیم تا مردم آرامش و امنیت را بیشتر از پیش احساس کنند و رضایت خاطرشان فراهم شود.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با تبریک اعیاد شعبانیه و سال جدید به مردم استان مرکزی تصریح کرد: به نمایندگی از سردار فرماندهی محترم ناجا برای عرض خسته نباشید و خداقوت خدمت همکاران محترم در استان حاضر شدیم.

انتهای پیام / ج